„Miss PROMO plus” – concurs de 8 martie

Luna martie este prima lună a primăverii cînd toată natura renaste şi razele soarelui începe să ne mîngîie uşor. Pură coincidenţă sau nu, în acestă lună se sărbătoreşte pe lîngă mărţişor şi ziua femeii, a mamelor. Femeia este cea mai importantă fiinţă din lume, mama şi iubită, elemente fără de care întregul univers nu ar exista. Asemenea primăverii, este însorită sau innourată, capiricioasă şi schimbătoare,caldă ca o zi, ca un izvor sau ca o noapte de martie.

0
27832

Ziua de 8 martie este încă un motiv de bucurie pentru doamne și domnișoare, deoarece în această zi ele au parte de atenție, flori și cadouri. Iată de ce, cea mai citită revistă din Moldova PROMO plus, nu poate trece cu vederea această frumoasă sărbătoare și dă start unui concurs dedicate sexului frumos : “Miss PROMO plus” unde vom fi în căutarea celei mai frumoase cititoare a revistei. Pentru a participa la acest concurs este necesar doar să:

1424017222_Mail

1. Expediezi cea mai frumoasă poză cu tine la adresa de e-mail: concurs@promoplus.md. Te rugăm să ne expediezi totodată și numele tău, prenumele și un număr de contact.

1424017470_Heart

2. Votezi împreună cu toți prietenii această poză pe site-ul promoplus.md

1424018050_Like

3. Apreciezi cu un LIKE pagina noastră de pe Facebook.

 

Premii:

Locul 1

microphone_studio_record_sound_broadcast_flat_icon-128O petrecere extraordinară împreună cu 3 prietene în Melony Karaoke Club. Pozele ei vor apărea în cadrul revistei din următorul număr.

Locul 2

10-128

O sesiune foto exclusivă cu un fotograf profesionist din Chișinău.

Locul 3

P-1-57-128

Un set de cosmetică profesională.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 7 martie, ora 12.00 în baza voturilor acumulate.

Partenerul principal al concursului este Melony Karaoke Club:

unnamed

Untitled-12

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here