A fost lansat noul LG G4

LG a anunţat noul său smartphone vârf de gamă G4. Acesta vine cu sloganul „See the great, feel the great” şi se diferenţiază prin câteva caracteristici importante: are o cameră performantă de 16 MP, cu stabilizare optică a imaginii, ecran îmbunătăţit şi este disponibil într-o versiune cu spatele acoperit cu piele naturală.

0
1911

LG a experimentat cu ecranele curbate pe variantele LG G Flex şi G Flex 2, iar rezultatul finit pare să fie G4. Curbura aceasta are şi un nume oficial: Slim Arc design. Display-ul de 5,5” afişează conţinut în rezoluţia 2560 x 1440 pixeli şi este bazat pe un panou IPS Quantum. Acesta oferă culori cu 20% mai bine definite, 25% mai multă luminozitate şi contrast cu 50% mai bine definit faţă de display-ul de pe G3.

Aceste îmbunătăţiri duc la utilizare mai confortabilă în lumină puternică, iar integrarea panoului tactil în sticlă asigură un design mai subţire. Bateria de 3000 mAh ar trebui să alimenteze telefonul cel puţin o zi întreagă.

Camera foto este unul din punctele forte ale lui G4, iar LG a integrat probabil cea mai bună cameră dintr-un telefon mobil. Vorbim despre un senzor foto de 16 megapixeli cu obiectiv f/1.8, focalizare laser şi stabilizare optică OIS 2.0. LG se laudă cu această cameră, menţionând viteze mari de declanşare şi captură în format RAW, cât şi funcţii software precum Quick Shot şi Gesture Interval Shot, prezentate deja într-un clip de promovare. Camera frontală de 8 megapixeli promite selfie-uri de calitate, lucru pe care îl vom putea confirma atunci când vom avea la îndemână un terminal de test.

Spatele din piele nu este însă prezent pe toate variantele telefonului. Acesta este un accesoriu opţional, care schimbă radical aspectul dispozitivului. Există mai multe culori de spate din piele, alături de trei variante din plastic. Întrucât spatele dispozitivului este un accesoriu interschimbabil, acesta poate fi scos pentru a oferi acces la acumulator şi la slot-ul microSD. Dimensiunile oficiale ale lui LG G4 sunt 149.1 mm x 75.3 mm x 8.9 mm. LG G4 are o greutate de 155 grame.

La funcţii speciale se poate de menţionat despre filmarea 4K la 30 de cadre pe secundă, încărcare rapidă prin standardul Quick Charge 2.0, încărcare wireless folosind încărcătoare Qi, cât şi suport pentru reţele 802.11 ac şi conectivitate 10X LTE. Toţi cei care vor cumpăra un LG G4 vor primi şi 100 GB spaţiu de stocare pe Google Drive.

LG G4 vine cu noul skin de Android intitulat UX 4.0. Smart Bulletin aduce toate notificările aplicaţiilor într-un singur ecran, în timp ce Event Pocket serveşte drept agregator de informaţii de pe diverse servicii şi le adaugă în calendarul personal. Sistemul de operare utilizat de LG este Android 5.1 Lollipop, iar interfaţa UX 4.0 adoptă Material Design în toate componentele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here