IMG_5749aaa
Elena Agapi, Director / Medic Stomatolog Categorie superioară

Clinica stomatologică Dent Park vă stă la dispoziție cu o echipă de medici excelent pregătiți şi specializați în întreg domeniul afecțiunilor stomatologice. În funcție de nevoile fiecărui pacient în parte, Clinica stomatologică Dent Park vă oferă o multitudine de servicii specializate la standarde occidentale: Endodonţie, restaurare, albire dentară, chirurgie, implantologie, ortodonţie, protetică dentară, laborator tehnico-dentar, radiografie, cosmetologie, igienă. Aparatele în cadrul Clinicii permit realizarea tuturor manoperelor stomatologice. Indiferent daca aveți nevoie de o simplă consultație sau de un tratament stomatologic complex, medicii Clinicii Dent Park vă sunt aproape, urmărind pas cu pas atingerea obiectivelor Dvs. în materie de sănătate şi estetică dentară.

O echipă de profesioniști dedicați

Reprezentăm o echipă unită, entuziastă, compusă din specialiști pentru fiecare ramură a stomatologiei moderne. Experiența noastră ne face să fim o clinică cu un personal, care are o legătura strânsă şi se coordonează cu precizie. Căutăm să ne îmbunătățim serviciile, să investim în echipamente şi să formăm o echipă de profesioniști.

dentpark26
Gorgos Ion, Medic Stomatolog – Protetica Dentară
dentpark13
Dogotari Nadejda, Medic Cosmetolog
IMG_5731
Tabacaru Doina, Asistentă Medicală
IMG_1332
Levco Simion , Medic Chirurg, Implantolog

 

 

 

 

 

O clinică modernă în centrul Chişinăului

Clinica noastră este dotată cu echipament modern şi o computerizare integrată ce permite realizarea unui tratament stomatologic complex în timp record. Utilizăm cele mai moderne utilaje, materiale şi tehnici existente în stomatologie. Oferim pacienților noștri garanții pentru tratamentele efectuate în clinică.

Tarife avantajoase

Un aspect important este cel financiar. Este dorința noastră principală sa reușim să oferim servicii de calitate tuturor doritorilor, de aceea ne încadrăm serviciile în limite de costuri competitive.

Calitatea serviciilor

Prin arhitectură, ambient şi design-ul modern a clinicii Dent Park, creăm pacienților o stare de relaxare, încredere şi siguranță. Utilajul folosit este de ultima generație, foarte sigur şi performant. Medicii noștri au ca prioritate satisfacerea pacientului utilizând cele mai bune tratamente, într-un mediu care oferă dotări la standarde internaționale.

Excelenţa în medicină dentară

Suntem preocupați permanent de îmbună-tățirea serviciilor şi de a oferi pacientului nostru un tratament de calitate care sa-i redea un zâmbet strălucitor şi o viață sănătoasă. Clinica noastră pune la dispoziţie servicii stomatologice de înaltă calitate, cu medici calificați, iar părerea Dvs. întotdeauna va conta pentru noi.

IMG_5801
Demidețkaia Marina – Medic Stomatolog , Chitanu Rodica – Asistentă Medicală
IMG_5831
Chelmanovici Mihail Medic Stomatolog Racu Maria Asistentă Medicală
IMG_5803
Railean Natalia – Medic Stomatolog, Tabacaru Doina – Asistentă Medicală

 

 

 

 

 

 

Garanția noastră

Pentru noi, curățenia şi sterilizarea reprezintă aspectele foarte importante şi esențiale în desfășurarea activității. Prin folosirea substanțelor dezinfectante şi a aparatelor folosite în Clinică, eliminăm riscul de a contacta afecțiuni care se transmit prin sânge sau salivă. Întotdeauna vom face investiții şi vom lua toate măsurile necesare pentru a trata pacienții în cele mai bune condiții.

Proiecte viitoare

Pentru a oferi şi mai multă comoditate clienților noştri şi pentru a le pune la dispoziţie servicii de cea mai înaltă calitate, Clinica stomatologică Dent Park şi-a propus în cel mai scurt timp să deschidă cabinet de prestare a serviciilor 24/24.
Vă aşteptăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here