unnamed   Un complex rezidențial este cea mai bună alegere pentru o familie fericită. În ansamblul rezidențial „Nicolae Testemițanu”,se dau în vânzare apartamente dotate cu toate facilitățile! Situat într-o zonă liniștită care corespunde tuturor cerințelor de confort, oferă tot ce trebuie pentru o viață ușoară şi confortabilă. Proiectul individual al complexului rezidențial „Nicolae Testemițanu” este unic,inedit şi cel mai mare proiect imobiliar din Republica Moldova.
La baza acestui ansamblu arhitectural unic este ideea de armonie și bunăstare. Un design luminos și modern,tehnologie avansată de construcție,materiale de înaltă calitate – acestea sunt avantajele esențiale ale complexului rezidențial „Nicolae Testemițanu”.

Arhitectura
Arhitectura obişnuită a apartementelor complexului vă permite să puneţi în aplicare cele mai originale soluții în planificarea locuinţelor.
La proiectarea acestui complex somptuos s-au luat în considerare toate dorințele potențialilor cumpărători. Apartamentele propuse de către compania „Dansicons” cuprind o varietate de planimetrii pentru a oferi apartamente pentru toate buzunarele.
Proiectul individual al complexului rezidențial „Nicolae Testemițanu”, este unic,inedit şi cel mai mare proiect imobiliar din Republicii Moldova.

Amenajarea teritoriului
O atenție deosebită a fost acordată în ceea ce privește amenajarea teritoriului: spaţii de joacă pentru copii, locuri de odihnă şi relaxare, locuri de parcare, zonă de recreere cu forme arhitecturale mici, gazon cu flori, arbori și arbuști . Mai mult decât atât, Compania “Dansicons” şi-a propus în viitorul apropiat să contribuie la amenajarea şi construcția în apropierea complexului – „Aleea Savanţilor şi Medicilor Iluştri” . Aleea va completa peisajul şi va încânta privirile prin varietatea formelor arhitecturale și fastuozitatea coloritului.
Infrastructura

Ansamblul rezidențial „Nicolae Testemițanu” este localizat în apropiere de centrul Chişinăului, sectorul Malina Mică, la 100 metri de Spitalul Republican.
Locația deosebită facilitează accesul către punctele de interes ale Chişinăului prin legăturile rapide cu mijloacele de transport,aflându-se in apropiere: centre medicale, farmacii, centre comerciale (Shopping Malldova). Complexul rezidențial este situat într-o zonă cu infrastructura dezvoltată, o gamă variată de divertisment, afaceri şi alte servicii. Zona este populată cu cafenele, restaurante, creșe, grădinițe, scoli particulare şi de stat, bănci, spitale, toate aflate pe o rază de maximum 1 km.

   În urma parteneriatului public dintre USMF şi Dansicons au fost efectuate mai multe acțiuni în cadrul campaniei de responsabilitate social Corporativă. În primul rând a fost acordat spațiu locativ la preț special pentru circa 1000 de familii de lucrători medicali, reprezentanţi ai mai multor instituţii: USMF „Nicolae Testemiţanu“, Ministerul Sănătaţii, Directia Sănătate a Primariei municipiului Chişinău, instituţii de cercetări ştiinţifice şi medico-sanitare publice. La fel, pentru USMF au fost construite următoarele obiecte –bibliotecă cu mediatecă, sală de studii şi sală de conferinţe, sală de sport, reconstrucţia căminului studenţesc. Compania „DANSICONS” a inaugurat şi „Complexul Sportiv Universitar,” care se află în incinta campusului studențesc, amplasat in Regiunea Malina Mică. Complexul dispune de mai multe săli de forță, de volei și fotbal. Toate sunt dotate cu echipamente și accesorii sportive.

   “Dansicons” oferă clienţilor săi condiții convenabile pentru procurarea apartamentelor în rate.
Dansicons este una dintre cele mai mari companii de construcţie din ţară cu un colectiv care numără peste 300 de persoane.

“Dansicons – construim azi, cu gândul la ziua de mâine.”

022830008 22830007
www.dansicons.md e-mail: dansicons@dansicons.md

DAN
Echipa “Dansicons”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here