Cum motivăm angajații să fie mai buni și să contribuie la prosperarea afacerii Dvs.?

0
2170

Una dintre principalele priorități și oricărui manager este de a motiva personalul subordonat. Motivarea angajaților este esențială pentru succesul unei instituții.

Atunci când o afacere începe să crească, echipa, rolurile și responsabilitățile membrilor echipei trebuie să fie conturate mai clar, și anume este necesar de a determina obiectivele fiecăruia și să formulați indicatori cheie de performanță, dacă de acestea depinde salariul angajatului.

Pentru a implementa cu succes motivarea trebuie să știți exact de ce poate fi interesat personalul și ce nevoi au lucrătorii instituției pe care o conduceți,și desigur ce le puteți oferi. Personalul nu este condus doar de ambiția sănătoasă dar și de dorința de a demonstra că „suntem cei mai buni, mai tari, mai inteligenți”, dar, de asemenea, și de dorința de a obține remunerare pentru munca lor. Cum să faceți acest lucru într-un fel inteligent?

Puteți ace conexiunea între scopurile personale ale angajatului și scopurile companiei, astfel diminuând conflictele și să majorați nivelul de control. Particularitățile individuale, precum și factorii vitali ai angajaților importanți trebuie să luați în calcul în primul rând, acestea pot fi de ordine diverse – credit de consum sau ipotecar, concediu mult dorit sau altele.

Identificați rolurile Echipei Dvs. Sistemul de motivare nematerial este cu mult mai important decât motivarea materială: o laudă, o apreciere a muncii, un cuvânt bun spus la timpul lui, o susținere. Mai mult, printre acestea se mai enumeră și: delegarea cu o sarcină importantă, posibilitatea creării unei cariere de succes, atmosferă sănătoasă și prietenoasă în birou, celebrarea oricărei victorii mici a companiei.

    În nici într-un caz NU:

  • Grăbiți
  • Manifestați lipsa de respect
  • Fiți posac
  • Accentuați greșelile
  • Dezinteresați
  • Rețineți pe cei care pleacă
  • Reduceți din comunicare

Astăzi, motivarea personalului este unul din factorii cheie de succes în baza căruia se poate de majorat considerabil productivitatea și eficacitatea muncii în orice întreprindere/companie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here