[dropcap]P[/dropcap]e situl magazinului este prezentat catalogul de mărfuri cu descriere şi preţuri, pe baza căruia utilizatorul își plasează comanda. Livrarea mărfurilor comandate în Internet se efectuează prin curierat, poştă. Pentru a comanda dine-shop este necesar să vă înregistraţi.

On –line shop are un şir de avantaje în comparaţie cu punctele comerciale obişnuite:

[dropcap type=”1″]1[/dropcap] Economie de timp – realizând achiziţii în magazinele on-line, Dvs. economisiţi în mare măsură timpul Dvs. Mai mult, nu este necesar să căutați locația magazinului, să ajungeţi la acesta, să căutați loc de parcare sau să pierdeţi timpul în transportul public, să pierdeţi timpul pe convingerile vânzătorilor sau să faceţi cercuri între buticuri pentru a alege produsul dorit. În Internet totul este mult mai ușor și mai rapid, aici trebuie doar să introduceți denumirea produsului și să descoperiţi printre oferte, cea care vă convine cel mai mult după preţ şi descriere.

[dropcap type=”1″]2[/dropcap]Accesibilitate – pentru a achiziționa orice produs din magazinul online nu este nevoie de a părăsi limitele casei Dvs. Acest avantaj este important mai ales pentru persoanele cu mobilitate redusă și mamele tinere care iubesc cumpărăturile, însă nu au cu cine să lase copilul.

[dropcap type=”1″]3[/dropcap] Anonimat – la solicitarea Dvs. cumpărăturile online pot fi complet anonime, aceasta înseamnă că nu va trebui să vă jenaţi de vânzători sau alți cumpărători.

[dropcap type=”1″]4[/dropcap] Sortiment vast – alegerea de cumpărare nu este mare, ci imensă. Imaginaţi-vă libertatea de a procura produse din orice colţ al lumii!

[dropcap type=”1″]5[/dropcap] Libertatea de alegere – preţ, mărimi, culoare, descriere vastă sunt doar câteva criterii din care se poate de selectat marfa.

[dropcap type=”1″]6[/dropcap] Preț redus – magazinele on-line deseori oferă prețuri cu mult mai mici ca in magazinele obișnuite, reduceri, preturi mici, bonusuri.

[dropcap type=”1″]7[/dropcap] Livrare – toate e-shopurile oferă livrare, ceea ce vă economiseşte şi timpul şi banii, dacă va fi aceasta gratuita sau nu, depinde deja de suma comenzii sau de alegerea vânzătorului.

[dropcap type=”1″]8[/dropcap] Informaţie detaliată despre marfă cumpărând on-line, aveți posibilitatea de a găsi informația potrivită în mod rapid despre marfa achiziţionată.

[dropcap type=”1″]9[/dropcap] Facilitarea semnificativă a vieţii – achiziţiile on-line ne uşurează viaţa zi de zi, o rochie de seară – ușor!o cina romantică? – rapid! Toate doar la câteva clicuri!

 

Instrucţiune pentru achiziţiile eficiente în reţeaua online:

După ce aţi efectuat înregistrarea pe situl magazinului on-line, găsiţi comentarii despre activitatea acestuia. Plus la toate verificaţi informaţia la compartimentul contacte, feedback, deservirea clienţilor, despre noi – aceasta trebuie să fie vastă. În cazul în care aceasta nu este completă, evitaţi cumpărăturile pe acest site.
Un detaliu important este achitarea prin intermediul PayPal – sistem de plăţi care urmăreşte activitatea vendorului şi nu va susține un magazin cu o reputaţie instabilă.
La fel, un punct importat este – returnarea mărfii. Orice magazin decent protejează interesele consumatorilor și oferă posibilitatea de a rambursa sau înlocui produsele achiziționate, ceea ce ar trebui să fie descris în detalii pe site.
Studiaţi atent raiting-ul magazinului, citiţi comentarii despre activitatea acestuia, plasaţi atent comanda, introduceţi datele, mărimile, culorile cu grijă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here