PROMO plus nr.122

0
2047

 

Уважаемые читатели!

IMG_0646Reflectând evenimentele primăverii, pot să zic cu siguranţă că aceasta a fost una productivă şi înfloritoare pentru revista noastră. În primul rând datorită evenimentului de celebrare a cei 11 ani de activitate. Pentru prima dată a fost organizat un eveniment atât de fastuos, pentru aceasta le suntem recunoscători partenerilor, clienților şi nu în ultimul rând echipei revistei.
În ultimele 10 luni revista nu mai este aceiaşi, au fost schimbate multe, nu mai este o revistă ce conţine doar promoţii, dar o revistă informativă. Au fost modificate rubricile, astfel oferind cititorilor un content nou şi divers, acel care îi instruieşte, îi provoacă la ceva nou, îi încurajează spre noi realizări.
La momentul actual revista se îndreaptă spre ascensiune, spre succese şi noi performanţe. Ediţia pe care o ţineţi în mână este deosebită. Este de remarcat faptul că noi tindem spre îmbunătățire continuă și mișcare, spre realizarea ideilor noastre, aspiraţiilor şi doleanțelor partenerilor şi cititorilor noştri.
Pentru acestea vă mulţumim! Vă mulţumim dragi parteneri, clienţi cititori! noi lucrăm pentru Dumneavoastră! Voi ne daţi forţe noi şi graţie vouă tindem să fim mai buni! Noi suntem bucuroşi pentru orice critică adusă la adresa noastră fiindcă acesta oferă posibilitatea de a vedea greşelile noastre şi de a deveni mai buni. Suntem recunoscători concurenților şi oponenţilor noştri pentru eforturi neloiale de a încetini activitatea noastră. Dificultățile ne fac mai puternici. Și în fața noastră există un viitor măreţ. Avem planuri mari, idei inovative și energie inepuizabilă.
Se apropie sezonul estival, noi suntem gata să vă oferim informaţie calitativă şi cele mai bune oferte de la partenerii noștri. Vă aşteaptă multe surprize interesante şi oferte tentante de la revista PROMO plus.
Cu ajunul verii, stimaţi cititori!
Succese, bunăstare şi o vară cât mai frumoasă vă doresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here