Samsung Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 este insesizabil mai greu şi mai mare decât generaţia anterioară, însă acesta este la un preţ insignifiant dacă ţinem cont că am primit o carcasă mult mai arătoasă şi mai bine finisată. Galaxy Note 4, are diagonala de 5,7”, cu o rezoluţie QHD, imaginea afişată de Galaxy Note 4 este clară şi oferă un nivel excelent de detalii. Calibrarea ecranului, poate fi ajustată să afişeze o imagine naturală nesaturată.

0
3226

Bateria cu o capacitate de 3220 mAh oferă o autonomie de circa 40 de ore.
Galaxy Note 4 nu a primit doar o carcasă mai frumoasă, un ecran QHD impresionant şi un procesor mai puternic, dar şi-a extins şi lista de dotări cu senzorii pentru puls şi autentificare biometrică pe care Samsung i-a implementat prima oară pe Galaxy S5. Senzorul pentru amprente este de tip optic şi este uşor de accesat.
Senzorul poate fi folosit pentru autentificarea cu contul Samsung, autentificarea în browser-ul nativ şi în aplicaţia oficială PayPal.
Senzorul pentru măsurarea pulsului este ascuns lângă bliţul camerei foto, acesta foloseşte un LED puternic de culoare roşie şi un senzor pentru analiza optică. După pornirea aplicaţiei S-Health, utilizatorul va trebui să aşeze uşor degetul în această zonă şi să aştepte afişarea pulsului, rezultatele fiind prompte şi surprinzător de corecte. Informaţiile culese de acest senzor sunt agregate de către aplicaţia S-Health, oferind astfel un instrument pentru monitorizarea şi memorarea datelor despre ritmul cardiac.
Accesoriul al gamei Galaxy Note- Stylus-ul, a fost revizuit şi îmbunătăţit.. Funcţiile vechi nu au fost ignorate, software-ul stylus-ului oferind în continuare posibilitatea copierii sau adnotării informaţiilor de pe ecran, scrierea de mână şi recunoaşterea scrisului sau previzualizare anumitor tipuri de conţinut atunci când stylus-ul este ţinut deasupra acestora.
Camera foto de la Galaxy Note 4 posedă un obiectiv cu stabilizare optică. Captura video UHD este excelentă. Fluxul video H.264, cu rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli şi bitrate de 48 Mbps, se remarcă prin calitatea excelentă a detaliilor, stabilitatea bună a numărului de cadre pe secundă şi ajustarea rapidă a expunerii. Compania Samsung este un trendsetter în tehnologiile informaţionale iar Galaxy Note 4 nu este o excepţie, acesta oferind un ecran Quad HD impresionant, un procesor Exynos 7 Octa foarte puternic, prima cameră foto cu stabilizare optică de la Samsung şi un stylus îmbunătăţit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here