Sfaturi și recomandări la procurarea unui automobil nou

Automobilele noi, mai ales cele procurate din showroom, deja devin o necesitate și nu un lux. Cineva le procură în credit, cineva agonisește cu anii pentru a urca la volanul unui automobil nou, iar pentru alții a devenit o tradiție. Atunci când ne decidem să cumpărăm un automobil nou - este un eveniment de bucurie, dar totuși, nimeni nu oferă garanția că nu veți procura un automobil cu deficiențe direct din showroom.

0
1454

Vă propunem câteva recomandări simple și în același timp eficiente, la achiziționarea unui automobil nou, pentru a evita surprizele neplăcute.
Atunci când sunteți decis ce marcă de automobil doriți să procurați, este cazul, mai întâi de toate să vă documentați despre marcă şi model pe diverse forumuri și situri pentru automobiliști. Vizitați showroom-urile dealerilor autorizați, studiați cu atenție automobilul și nu ezitați să adresați întrebări consultantului pe vânzări.
Solicitați petrecerea unui test-drive, iar acesta va demonstra clar capacitățile automobilului. Uneori rezultatul testului este factor decisiv la achiziționarea modelului dorit.
Din start trebuie să luați decizia privind dotarea automobilului și să vă asigurați că și cei de acasă își doresc același lucru. Desigur, un rol important îl au și banii. Prețul automobilului este doar un mic început, trebuie să luați în calcul şi asigurarea AORCA și CASCO, impozitul pentru drumuri, prețul căruia depinde de capacitatea motorului, alte cheltuieli precum revizia tehnică și carburantul.
Atunci când vă adresați la un dealer autorizat, puteți beneficia de diverse oferte precum reducere, bonusuri, diverse cadouri (printre acestea se numără uneori și anvelope de iarnă!).
Deseori se întâmplă ca culoarea automobilului pe care îl doriți nu este în stock în dotarea pe care o doriți, atunci vi se propune să comandați culoarea sau dotarea adițional și să achitați o arvonă. Fiți precauți ce tip de contract semnați și pentru ce perioadă!
Atrageți atenție la starea exterioară a automobilului, asigurați-vă că nu sunt deteriorări. În interior verificați kilometrajul –acesta nu trebuie să depășească indicatorul de 20 km. Împreună cu cheile de la automobil trebuie să primiți și instrucțiunea de exploatare a automobilului, cartea pentru deservirea tehnică și alte accesorii importante ce se oferă gratuit.
Prin intermediul dealer-ului, veți avea posibilitatea să înregistrați automobilul și să îi faceți asigurare.

Nu uitați să alimentați automobilul cu carburant, imediat ce ieșiți din showroom! Respectați regulile de circulație!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here