Stilconstruct – apartamente după gustul fiecăruia

0
4107

   Înainte de a cumpăra un apartament, este important să Vă familiarizați nu doar cu obiectul şi localizarea acestuia, ci, de asemenea cu compania de construcţii. Anume de la responsabilitatea companiei de construcții si oamenii care activează în aceasta, depinde achiziția de succes.
Compania Stilconstruct vă pune la dispoziție apartamente noi, spațioase, moderne şi cu stiluri diferite, ușor de amenajat după gustul fiecăruia.
Managerul pe vânzări a companiei Stilconstruct – Mariana Polivenco ne mărturisește unele aspecte ce țin de apartamentele oferite de compania Stilconstruct.

stil  Principiul după care ne ghidăm este satisfacerea așteptărilor clienţilor noştri şi deservireaacestora la cel mai înalt nivel. Stilconstruct ține cont de necesităţile pieţii şi construieşte cu succes – imobil de elită şi econom. Pentru construcţie noi folosim doar materiale calitative. Avem termeni clar prevăzuţi şi sarcinile executate calitativ. Clientul poate fi sigur că casa acestuia va fi construită şi dată în exploatare la timp. Vreau să atenţionez faptul că compania Stilcosntruct oferă cele mai competitive preţuri pe piaţa imobilului astfel clienţii au parte de apartamente la preţuri avantajoase.
Ce proiecte noi oferă compania Stilconstruct
În momentul in care am început construcția, am știut exact ce dorim: Un imobil modern în care fiecare să îşi regăsească căminul. Din acest motiv am creat numeroase tipuri de apartamente, pentru fiecare gust.

La ce ar trebui să atragă atenţia un cumpărător la selectarea companiei de construcţie ?
Cel mai important lucru este reputaţia companiei, experienţa acesteia şi desigur zona de construcţie, să fie cu infrastructura dezvoltată. Principiul de bază care ne ghidează afacerea este orientarea către client, prin dorința de a putea oferi „alegerea potrivită”, bazată pe nevoile acestuia. În realizarea proiectelor avem parteneriate de succes pentru atingerea standardelor de calitate impuse de solicitările clienților.

Care sunt avantajele concurenţiale ale imobililor ce le oferă Stilconstruct?
În primul rând, este capacitatea de a gestiona proiectele calitativ şi de a purta responsabilitatea pentru rezultate – în compania noastră activează o echipă puternică, profesionistă, ambițioasă. Noi înțelegem că pentru clienții este foarte important termenul, astfel încât ne concentrăm la cel mai rapid timp posibil, în cadrul predării proiectului.

9 - CopyCare este scopul constructiv al companiei Stilconsturct?
Stilconstruct vă pune la dispoziție apartamente cu 2,3 camere şi garsoniere, de aceea, indiferent de alegerea Dvs. apartamentele pe care vi le oferim sunt concepute pentru a vă spori confortul şi pentru a vă îmbunătăți stilul de viață, dându-vă posibilitatea personalizării, prin alegerea finisajelor.
La moment sunt în derulare 2 obiective care cuprind preferinţele tuturor categoriilor de cumpărători: Blocul locativ din str. Stamati 2/1, nr. 23, com. Stăuceni, sect. Rîşcani, mun. Chişinău, cu 1 scară, 12 nivele locative, câte 5 apartamente la nivel, având în total 60 de apartamente. Varianta de executare este albă, se oferă încălzire autonomă individuală, ogradă privată cu teren de joacă şi zonă de recreere. Luând in considerație preturile accesibile, aceste apartamente sunt foarte solicitate. În dependență de apartamentul ales, prețul acestuia începe de la 20 000 Euro. Termen de transmitere a cheilor – noiembrie 2015.
Un alt bloc care va fi dat în exploatare în noiembrie 2015, este situat în str. Vierilor, nr. 23, com. Stăuceni, sect. Râşcani, mun. Chişinău, cu 1 scară, 12 nivele locative, câte 4 apartamente la nivel, în total 48 de apartamente. Varianta de executare este albă, pentru ca clientul să decoreze locuinţa în dependență de preferinţele sale. Preţurile în acest bloc locativ de clasa Premium, încep de la 27 000 Euro.

Cum asigurați infrastructura pentru viitorii locuitori?
Având în vedere faptul ca spațiul în care locuiți este esențial pentru definirea stilului de viață, vă oferim apartamente special concepute astfel încât să vă îmbunătățim stilul de viață, să vă asigurăm tot confortul şi relaxarea de care aveți nevoie. În imediata apropiere a caselor, sunt dispuse o serie de obiective de interes major din care enumerăm supermarket, cafenea, restaurant, unități de învățământ . Arhitectura modernă cât şi sistemele inovatoare utilizate în construcția blocurilor vor oferi siguranța dorită şi confortul așteptat. Datorită localizării centrale, accesul către centrul orașului dar şi către extremităţi este facil şi rapid, fără a pierde mult timp în trafic.

Ce facilităţi oferiți viitorilor locatari?
Pentru a completa imaginea locuinței ideale şi a vă da posibilitatea de a petrece cât mai mult timp alături de cei dragi, la construcţia imobililor Stilconstruct prevede mai multe facilităţi:
•Loc de joacă pentru copii securizat
•Spaţii verzi pentru relaxare
•Restaurant
•Supermarket
•Grădiniță
•Şcoală
•Teren de sport şi sală de fitness prin apropiere

Cum a decurs anul 2014 pentru compania Stilconstruct?
Astăzi piaţa este destul de variată, accepţi aproape tot ce îţi oferă, iar noi avem flexibilitate şi ne adaptăm, mai ales că nu e ceva nou pentru noi: derulăm câteva proiecte în paralel. În contextul încheierii unor noi contracte, noi considerăm că anul 2014 a fost mai bun pentru Stilconstruct şi că aceste noi proiecte asigură continuitate în lucrări şi stabilitate inclusiv pentru anul viitor. În anul 2014, Stilconstruct a vândut peste 500 apartamente noi şi a construit un număr de peste 530 de locuinţe.

Ce soluții de finanțare oferiți clienților la procurarea imobilului?
Finanțarea este asigurată de băncile partenere, cu rata dobânzii avantajoasă şi pe perioadă de finanțare până la 20 ani. Preţurile se ajustează pentru fiecare cumpărător în parte, în dependenţă de preferințele acestuia. Noi oferim 100% consiliere atât în alegerea soluției de finanțare şi realizarea documentație necesare cât şi în alegerea variantei constructive de detalii şi dotări.

Pentru mai multe informații despre imobil ne puteți contacta la nr. de telefon:

Gsm: 069 138 877
Tel.: 022 854 765
Fax: 022 854 762

8

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here